torsdag 4 december 2014

Vecka 4

Tufft pass även idag! Vi simmade inte särskilt långt men ändå väldigt jobbigt. Jocke hade planerat passet som eg endast bestod av 400 meter. Det låter ju inte så mycket men eftersom det var upplagt på 8 x 50 meter i maxfart så kändes det ordentligt i både ben och armar efter några varv.

För att bli godkänd skulle det tydligen inte variera mer än fem sekunder mellan första och sista sträckan. Alla blev godkända, Patrik klarade sig bäst och jag  var den enda som gjorde det man absolut inte skulle. Dvs simma snabbare på sista än på första...  Jag blev dessutom diskad på ena sträckan på grund av felaktig vändning, men det är ju inte så lätt att veta vad som är vägg och vad som är botten när man har hela brillorna fyllda med vatten! Sen var det ju en tjuvstart också men det var faktiskt inte mitt fel!!! 

Sedan simmade vi 400 i lite lugnare tempo innan vi avslutade med några Jocke-specialare. Tåget var ju roligt men lite svårt att få till andningen när man blev nerdragen under vattnet varje gång Nicke behövde luft...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar