onsdag 5 augusti 2015

Triathlon på Dalskär


Vid 18:30 var det samling på Dalskär för ett minitriathlon. Alla var laddade och efter lite diskussioner och diverse luddiga vägbeskrivningar så var alla överens om hur de tre distanserna skulle avverkas. 





Ett gruppfoto och sedan hoppade vi i plurret. Bryggan, utsidan av munken, långa flytbryggan, insidan av munken, Jonas brygga och runda munken. Sedan byte till cykel.

Johan K missade att fästa vänsterdojjan i pedalen vilket ledde till att han föll precis efter växlingen och trasslade in foten i ekrarna på framhjulet. Vi hoppas att Sofia hann med att ta en bild på detta. I så fall återkommer jag!!!

Cyklingen gick till Torsås mot Norra Tång, vänster i Dynekärr mot Bergkvara och sedan närmaste vägen till sista växlingen.

Löpningen varierade mellan 0 m (det var jag) och 5 km. Några sprang 2,5 km. Från växlingsområdet sprang de västerut och in på Repslagarvägen. Vidare in i Bokbacken och vänster vid pumphuset. Sedan höger efter backen och vänster in på gångvägen, runda Sjöslätten och tillbaka i mål. Alt ta ett varv till. 

En väldigt trevlig tillställning. Kul att så många hängde på! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar