söndag 2 augusti 2015

Drakbåt och GP

Igår var det drakbåtsfestival i Karlskrona. Team Bravida ställde givetvis upp och förväntningarna var inte aärskillt höga. Alla deltagare var garanterade två matcher och därför tänkte vi att efter den andra kommer vi nog åka hem. Klockan åtta åkte vi från Bergkvara för att möta upp laget vid Riddarfjärden. Första matchen var vid 10:15 och gick som förväntat, grabbarna i blått fick stryk. 

Nästa Match var kl 14:00 så hela familjen fyllde på energi, var och en på det sätt man ansågs lämpligast... 

Förstärkning, taktiksnack och lite rotation i båten gjorde att Bravida vann de två följande heaten. I semi blev motståndet för tufft men att komm bäst av de elbolag som ställde upp räckte väl för grabbarna och de började direkt lägga upp taktiken inför komma de år! 


Efter Karlskrona åkte vi direkt in till Kalmar för att titta på grabbarna som deltar i GP. Har man inte sett dem innan så måste man åka in nästa år!!! Det är omöjligt att med ord beskriva hur häftigt det är när en klunga på 30 man susar förbi på kullerstenarna i närmare 50 km/h.


Det var taight på startlinjen. 

Många supportrar trängdes längs Kalmars gator i går kväll för att heja fram de otroligt duktiga och tuffa cyklisterna som deltog i Elitloppet.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar