onsdag 6 maj 2015

Cykeltur i sol och blåst!

Idag blev det lite olika längder på rundan. Planen var att köra via Djursvik till Halltorp , Övraby och Kvilla. Efter ca 3.5 mil ropade Patrik "STOPP!!!" Då hade vevaxeln började glappa.
Lite mek senare och vi rullade vidare. Det dröjde någon kilometer innan vi fick stanna igen. Denna gång i behagligare arbetshöjd...
När vi fick stanna en tredje gång konstaterades att det inte går att komma hem på cykeln utan att riskera att förstöra mer. Han hade givetvis planerat en betydligt längre runda men som vanligt var han helt bekymmerslös och konstaterade bara att det blir ett besök hos Jens på Cykelogen i morgon. Vi lämnade honom i sticker för att så snabbt som möjligt kunna återkomma i form av assistanskåren. 

Fam Rooth tog på sig att hämta hem Patrik och eftersom vi skaffat barnvakt tyckte Johan att vi skulle se till att lägga ytterligare några kilometer bakom oss och dessutom få avsluta rundan i medvind. I Torsås svängde vi av mot Norra Tång och fick kämpa på rätt hårt de åtta kilometer det var till E22:an där medvinden väntade. Riktigt fin cykling hem den sista biten! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar